Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο Λίντο

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με την συμμετοχή αστυνομικών, βετεράνων καλαθοσφαιριστών και εργαζόμενων του ΠΑΓΝΗ

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά και μετά από κοινή απόφαση του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. , με την πολύτιμη βοήθεια του Ε.Α.Κ.Η., στα πλαίσια δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας τις άγιες αυτές ημέρες, οι ομάδες καλαθοσφαίρισης των Σωματείων πραγματοποιήσαμε μίνι φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων επίδειξης , την Παρασκευή 29-12-2023 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΛΙΝΤΟ’’.

Στο τουρνουά συγκεντρώθηκαν χρήματα για την αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το τουρνουά αφιερώθηκε στη μνήμη του Λιμενικού Καπετάνιου Παναγιώτη, ο οποίος συμμετείχε ανελλιπώς στο τουρνουά όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πριν έναν χρόνο μας άφησε τόσο νωρίς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος κόσμου.

Τέλος οι διοργανωτές ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Σύνδεσμο Κριτών και τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την συνδρομή τους ώστε η διοργάνωση να έχει επιτυχία.