Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Αυθημερόν στη Λαμία για το ματς του Κυπέλλου, ανακοινώνει αύριο τους Αργεντινούς

Στους ρυθμούς του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Aστέρα Λιανοκλαδίου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου κινούνται στον Γιούχτα τα τελευταία 24ωρα. 

Η προετοιμασία για αυτή την αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο και εν συνεχεία την Τετάρτη το πρωί η αποστολή της ομάδας των Αρχανών θα πετάξει αυθημερόν με πρωινή πτήση με αεροπλάνο για την Αθήνα και εν συνεχεία θα μεταβεί οδικός στη Λαμία όπου θα γίνει η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μια αναμέτρηση που αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 4μ.μ αλλά μετά απο σχετικό αίτημα του Γιούχτα για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ με την αποστολή του Γιούχτα να επιστρέφει στο Ηράκλειο και πάλι αεροπορικός την Τετάρτη το βράδυ.

Ανακοινώνει τους Αργεντινούς την Τρίτη 

Η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία ημέρα μεταγραφών για την Ελλάδα με τον Γιούχτα να μην ανακοινώνει κάποια επιπλέον κίνηση.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ομάδα των Αρχανών δεν θα προχωρήσει σε άλλες προσθήκες στο ρόστερ. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με σχετικό ρεπορτάζ του Primesport.gr o Γιούχτας έχει συμφωνήσει σε όλα με τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ .

Μάλιστα ο ένας εξ΄αυτών αγωνίστηκε και πέρυσι στη χώρα σε ομάδα της Super League 2 σε αντίθεση με τους άλλους δύο παίκτες που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ελλάδα. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr θα ανακοινωθούν αύριο και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν κάποιος εξ αυτών συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου.