Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Επιστροφή για τρεις στις προπονήσεις – Από το βράδυ της Τρίτης στην Κοζάνη

H ομάδα των Αρχανών πραγματοποίησε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας, ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κοζάνη, το απόγευμα της Τετάρτης.

Με τους Γελαδάρη, Κορνηλάκη και Πλουσή να συμμετέχουν στο κανονικό μέρος, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Γιούχτα, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κόντρα στην Κοζάνη.

Οι τρεις προαναφερθέντες δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στην Μυτιλήνη, λόγω ίωσης που τους ταλαιπώρησε και κατέστησε αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα με τον Αιολικό.

Ο Νίκος Σουργιάς είδε με χαρά να ενσωματώνονται εκ νέου στις προπονήσεις και να επανέρχονται στις επάλξεις για τον Γιούχτα.

Η μίνι προετοιμασία του Γιούχτα ενόψει Κοζάνης θα ολοκληρωθεί αύριο με νέα πρωινή προπόνησή, ενώ στις 18:00 η αποστολή θα ξεκινήσει το αεροπορικό ταξίδι της με προορισμό την Θεσσαλονίκη, όπου στη συνέχεια, θα μεταφερθεί οδικώς στην Κοζάνη και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου αναμένεται αργά το βράδυ.