Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Η νίκη με Μοσχάτο αποτελεί μονόδρομο

Χωρίς περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών στην έδρα του, ο Γιούχτας υποδέχεται το Μοσχάτο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.

Οι διακοπές αποτελούν παρελθόν για την ομάδα του Νίκου Σουργιά, η οποία επιστρέφει στις προπονήσεις, σήμερα Δευτέρα και ξεκινά την προετοιμασία της για το εντός έδρας ματς με το Μοσχάτο στις Αρχάνες (8/1, 15:00).

Στο μυαλό των “πρασίνων” δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι και η πρώτη μέσα στην σεζόν, εντός Μαρκομιχελάκειου Σταδίου.

Η ήττα από τον Πόρο στο τελευταίο παιχνίδι του 2022, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος της 7ης αγωνιστικής, έχουν φέρει την ομάδα στην ζώνη του υποβιβασμού, όντας 4η από το τέλος (11η), έχοντας μάλιστα τους ίδιους βαθμούς με την προσεχή αντίπαλο της, Α.Ε Μοσχάτου (8).

Πράγμα αντιστρόφως ανάλογο σε σχέση με τους στόχους που είχαν θέσει εξ’ αρχής οι Αρχανιώτες στο πρωτάθλημα, οι οποίοι δείχνουν να τα έχουν βρει… σκούρα στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος αποτελούσαν την μόνη αήττητη ομάδα στον 5ο Όμιλο.