Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Θέλει να μπει με το δεξί στα Play Outs απέναντι στην Παναχαϊκή

Με στόχο να μπει με το δεξί στη διαδικασία των Play Outs που θα κρίνουν την παραμονή του στη Super League 2 ο Γιούχτας στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στις 3μ.μ στο γήπεδο της Αγυιάς την Παναχαίκή. 

Οι δύο ομάδες πριν από το μεταξύ τους ματς έχουν από 11 βαθμούς και απέχουν μόλις ένα πόντο από την σωτηρία με τις βαθμολογικές διαφορές στα Play Outs να είναι πολύ μικρές.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα δεν είναι λίγα σε ακόμη ένα ματς για τον Κ. Ανυφαντάκη που δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ροβίθη, Γελαδάρη, Κίσσα και Γιουσέφ που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους συν τον τιμωρημένο Πολυχρόνη.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Γιούχτα για το ματς με την Παναχαϊκή είναι οι; Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Τουγλής, Bruce,, Φαζός, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Μπουτσάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Ορφανουδάκης

Με επιστροφές και απουσίες η Παναχαϊκή 

Η Παναχαίκή από την μεριά της θα έχει δύο απουσίες και αυτή στο σημερινό ματς καθώς θα απουσιάσουν ο τραυματίας Πέρεζ και ο τιμωρημένος Λιοφάγος, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή βρίσκονται οι Μασούρας και Κολοβούρης που εξέτισαν την ποινή τους καθώς και ο Αλιμπέ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά την αποστολή της Παναχαϊκής για το ματς με τον Γιούχτα την αποτελούν οι :Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Προύντζος, Νάστος, Μπαρέ, Μπόουνεν, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Κυρσανίδης, Γαλαριώτης, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Πατρινός, Ντε Τόμας, Γαϊτανίδης, Τραορέ, Τσάκνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάουλας από την Δυτική Αττική με βοηθούς τους Παγουρτζή και Σγουράκη από τον Πειραιά.