Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ματς δίχως γυρισμό σήμερα με Παναχαϊκή στις Αρχάνες

Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια του στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δίνει σήμερα στις 4μ.μ στις Αρχάνες ο Γιούχτας αντιμετωπίζοντας την Παναχαϊκή στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play Outs του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

Ο Γιούχτας έχει διαφορά ενός βαθμού από την Παναχαϊκή που με τους 18 πόντους αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η προνομιούχο θέση των Play Outs και με νίκη η ομάδα των Αρχανών θα ξεπεράσει τους Πατρινούς δύο βαθμούς έχοντας και την ισοβαθμία σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους πόντους στη λήξη του μίνι πρωταθλήματος παραμονής.

Ο Κ. Ανυφαντάκης έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός μάχης τέθηκαν οι Φαζός και Γιουσέφ που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα καθώς και ο Τουγλής για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Γιούχτα για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι οι: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Πολυχρόνης, Liporace, Θεοδωράκης, Κόλα, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Αλεξόπουλος, Ροβίθης, Κωστανάσιος, Βρεττός.

Με σημαντικές απουσίες στο Ηράκλειο η Παναχαϊκή 

Η Παναχαϊκή από την μεριά της ήρθε με σημαντικές απουσίες στο Ηράκλειο καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι Καραγιάννης, Πατρινός και Πέρεζ καθώς και οι Μπόουεν και Μούλντερ που αποτελούν παρελθόν από την Πατρινή ομάδα.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Παναχαϊκής για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα είναι οι: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Νάστος, Μπαξεβάνος, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μπαρέ, Σμάλης, Προύντζος, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Ολιβέιρα, Ντε Τόμας, Γαϊτανίδης, Τσάκνης, Παπαηλιού.

To πρόγραμμα 

Η 6η αγωνιστική των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 άνοιξε χθες με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β΄με τον Διαγόρα όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τους “ερυθρόλευκους” να παραμένουν στην τελευταία θέση και τους Ροδίτες ουσιαστικά να αγκαλιάζουν την παραμονή τους αφού βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σήμερα πέραν της αναμέτρησης του Γιούχτα με την Παναχαϊκή την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β΄με το Αιγάλεω που έχει εξίσου σημαντικό ενδιαφέρον στη μάχη για την σωτηρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

4μ.μ 

Παναθηναϊκός Β’ – Αιγάλεω: Γιανούκας (Δωδ/νήσου), Δεδικουσής (Λάρισας), Μίχος (Λάρισας)

Γιούχτας – Παναχαϊκή: Κοκκόρης (Εύβοια), Μαραθωνίτης (Αθήνας), Μανούρας (δ. Αττικής).