Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ματς μια κατηγορία σήμερα με Τηλυκράτη στις Αρχάνες

Στη φυσική του έδρα που αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο καλείται σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο Γιούχτας να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στη Γ΄Εθνική και να διεκδικήσει τις πιθανότητες σωτηρίας στη διαδικασία των πλέί άουτ της Super League 2. 

Η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα καθώς πέρα από τη νίκη και η ισοπαλία την ευνοεί έτσι ώστε να τερματίσει πάνω από την ομάδα της Λευκάδας που θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει αυτή στην κατηγορία και όχι ο Γιούχτας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της ομάδας των Αρχανών έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός μάχης τέθηκαν οι τραυματίες Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Ροβίθης και Ορφανουδάκης, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθη ο Κορνιλάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή για το ματς με τον Τηλυκράτη απαρτίζεται από τους: Πρινιωτάκη, Κόλλια, Μακατουνάκη, Δασκαλάκη, Μπουρσέλη, Τζανή, Κόλα, Θεοδωράκη, Τουγλή, Μπρους, Κίσσα, Φαζό, Λώλη, Τσίρη, Κορνιλάκη, Νοικοκυράκη, Κωστανάσιο, Βρεττό, Αλεξόπουλο, Γκίνη, Πολυχρόνη.