Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Με πέντε απουσίες στον τελικό παραμονής με τον Τηλυκράτη

Η ώρα για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς έφτασε και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιούχτα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα play out της Super league 2.
 
Η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη  υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (10/3 , 14.00) τον Τηλυκράτη στο Μαρκομιχελάκειο γήπεδο Αρχανών και το πρωί του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της.
 
Οι παίκτες του Γιούχτα συγκεντρώθηκαν στις Αρχάνες, ακολουθώντας προπόνηση τακτικής και στατικών φάσεων.
 
Στα ευχάριστα, νέα το γεγονός ότι ο Κορνηλάκης επέστρεψε εντελώς σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αυριανή αποστολή.
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λιποράσε,  Γελαδάρης, Ροβίθης, Φαζός και Ορφανουδάκης με τους δυο τελευταίους να συνεχίζουν σήμερα ατομικά προγράμματα και μέρος της προπόνησης.
 
Η αποστολή για το αυριανό ματς με τον Τηλυκράτη απαρτίζεται από τους: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Τουγλής, Bruce, Κίσσας, Φαζός, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Πολυχρόνης.