Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Με την αύρα των Αρχανών για το δύο στα δύο στα Play Outs απέναντι στο Αιγάλεω

Με στόχο να κάνει το δύο στα δύο στο ειδικό πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου των Play Outs της Super League ο Γιούχτας φιλοξενεί σήμερα στις 4μ.μ στο Μαρακομιχελάκειο το Αιγάλεω για την 2η αγωνιστική . 

H oμάδα του Κ. Ανυφαντάκη προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Παναχαϊκής και θέλει να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα που θα φέρει τον Γιούχτα σε ισχυρή θέση σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία αν και υπάρχει αρκετός δρόμος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των Play Outs.

O προπονητής της ομάδας των Αρχανών έχει ουκ ολίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει για το σημερινό ματς καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Γελαδάρης, Ροβίθης, Λιποράσε, Γιουσέφ, Φαζός , Πολυχρόνης και Πρινιωτάκης.

Την αποστολή για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω την αποτελούν οι: Κόλλιας, Καπετανάκης, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Τουγλής, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Ορφανουδάκης.

Mε γεμάτο απουσιολόγιο και το Αιγάλεω 

Όπως και ο Γιούχτας έτσι και το Αιγάλεω ήρθε στην Κρήτη με πολλές απουσίες καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κατσιμήτρος, Θεολόγου, Πολίτης, Ικεότσα, Ζαρόκωστας, Ζυγκερίδης. ενώ  έχουν αποχωρήσει και οι Μπαστακός, Μαραθωνίτης.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Γιούχτα περιλαμβάνονται οι: Κυρίτσης, Τσιμόπουλος, Βάρκας, Γαρουφαλιάς, Δημητριάδης, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Κωνσταντακόπουλος, Μίκο, Μίσκου, Μπάμπης, Μπλάκσον, Μπουλάρι, Ναζίμ, Νταβιώτης, Παυλάκης, Ραμίρεζ, Σταμένκοβιτς, Τάμπας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βλάχος από την Δυτική Αττική με βοηθούς του τους Μπάλα από τα Τρίκαλα και Δασκαλομαρκάκη από το Ρέθυμνο . ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα 

Πέραν της αναμέτρησης του Γιούχτα με το Αιγάλεω σήμερα στις 4μ.μ διεξάγονται και τα άλλα δύο ματς της 2ης αγωνιστικής των Play Outs στο Νότιο Όμιλο με τον Ολυμπιακό Β΄να αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή και τον Παναθηναϊκό Β΄να φιλοξενεί τον Διαγόρα στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 2η αγωνιστική των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

Σάββατο 30 Μαρτίου – 4μ.μ 

Παναθηναϊκός-Διαγόρας
Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)
4ος: Αλαμπέης (Αθηνών)

Γιούχτας-Αιγάλεω
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)
4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Ολυμπιακός Β’-Παναχαϊκή
Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μητροφάνης (Αθηνών), Σούζας (Αν. Αττικής)
4ος: Μπεκιάρης (Κορίνθου)