Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Μονόδρομος η νίκη με Ολυμπιακό Β΄ στη μάχη για την σωτηρία

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης θα αγωνιστεί σήμερα στις 4μ.μ στο Μαρακομιχελάκειο ο Γιούχτας απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Outs. 

Η ομάδα των Αρχανών μετά από τις δύο συνεχόμενες .ήττες με Αιγάλεω και Παναθηναϊκό  Β ΄δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Super League 2 και το σημερινό ματς χαρακτηρίζεται ως κομβικό για τον στόχο του Γιούχτα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα σε ακόμη ένα ματς οι Ροβίθηε, Γελαδάρης, Λιποράσε συν τον Φαζό δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Κ. Ανυφαντάκη με τους δύο πρώτους πάντως όπως όλα δείχνουν να είναι διαθέσιμοι από το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά την αποστολή του Γιούχτα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β΄την αποτελούν οι : Πρινιωτάκης Κόλλιας Μακατουνάκς Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Ορφανουδάκης. 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μόσχου από το Λασίθι με βοηθούς του τους Πάγκαλο και Φραγκιαδάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.