Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα “μαχαιριά” για τον Γιούχτα στις Αρχάνες από την Παναχαϊκή (1-2)

Οδυνηρή ήττα με 1-2 από την Παναχαϊκή γνώρισε ο Γιούχτας την  Κυριακή το απόγευμα στις Αρχάνες στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

Με αυτή την ήττα η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη παρέμεινε προτελευταία στη βαθμολογία με 17 πόντους και στο -4 πλέον από την 3η στη βαθμολογία Παναχαϊκή του Γιάννης Τάτση που έφτασε τους 21 πόντους. 

Η Πατρινή ομάδα προηγήθηκε στο 16΄με σουτ του Ζέκχοφ, με τον Γιούχτα να ισοφαρίσει στο 32΄με τον Λώλη και αφού νωρίτερα στο 28΄είχε διπλό δοκάρι σε σουτ του Βρετού, με την Παναχαίκή να παίρνει το σπουδαίο διπλό στο 80΄με σουτ του Χριστόπουλου έξω από την περιοχή που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. 

Το ματς 

Ο Γιούχτας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 6΄με το σουτ του Μπουτσάκη να κοντράρει και τη μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στην πρώτη της καλή στιγμή στα καρέ της ομάδας των Αρχανών η Παναχαϊκή κατάφερε να αιφνιδιάσει την Ηρακλειώτικη ομάδα και να προηγηθεί με 0-1. Αρχικά ο Ζαμόρα έκανε ένα σουτ ο Πρινιωτάκης απέκρουσε τη μπάλα και στην επαναφορά ο Ζέκχοφ με νέου σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη δεν πτοήθηκε πάντως από το γρήγορο γκολ των Πατρινών και έψαξε άμεσα την ισοφάριση. Αφού αυτή δεν ήρθε στο διπλό δοκάρι που είχε ο Γιούχτας στο 28΄σε σουτ του Βρετού , ήρθε τελικά τέσσερα λεπτά αργότερα στο 32΄με πλασέ του Λώλη μετά από ωραία πάσα του Μπουτσάκη.

Ο Γιούχτας μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει την πλήρη ανατροπή στο σκορ στο 45′ με τον Κολοβούρη να διώχνει αρχικά δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αλεξόπουλου από την εκτέλεση του οποίου προέκυψε νέα φάση για την ομάδα των Αρχανών με την κεφαλιά του Μπρους να φεύγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιούχτας ήταν και πάλι καλύτερος απο την Παναχαϊκή και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 58΄στην ευκαιρία που είχε με τον Αλεξόπουλο όπου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του ο Κολοβούρης, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου στο 78΄με την μπάλα να φεύγει άουτ από το σουτ που επιχείρησε. 

Κόντρα στη ροή του ματς η Παναχαίκή κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 80΄με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πρινιωτάκη. 

Ο Γιούχτας πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος του ματς για να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 93΄με το σουτ του Αλίμπε να αποκρούεται δύσκολα από τον Πρινιωτάκη. 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με το 1-2 για την Παναχαϊκή να παραμένει μέχρι το τέλος και τον Γιούχτα να “αυτοκτονεί’ στην έδρα του και να χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καθώς πλέον βρίσκεται στο -4 από την Πατρινή ομάδα που είναι στην 3η θέση των Play Outs στο Νότιο Όμιλο με 21 πόντους με την ομάδα των Αρχανών να έχει 17 αντίστοιχα. 

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Βρετός (Ροβίθης 67’) Τζανής (Λιποράσε 85’) Bruce (Κωστανασιος 85’) Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης (Τσίρης 67’) Μπουτσάκης (Δασκαλάκης 67’) Αλεξόπουλος
 
Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τόμας (Ιατρούδης 86’) Traore (Τσακνής 86’) Μασούρας, Μπαξεβάνος, Zέκχοφ, Πετράτος (Χριστόπουλος 62’) Nτε Ολιβέιρα (Αλίμπε 52’)