Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας- Τηλυκράτης: Πέρυσι πάλευαν για την άνοδο φέτος για την παραμονή

Ένα ματς δίχως αύριο δίνει την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι ο Γιούχτας απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας με στόχο να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στη Γ΄Εθνική κατηγορία. 

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ομάδες που πέρυσι πάλεψαν για να κατακτήσουν μια θέση ανόδου στη Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία τους την Κυριακή θα παίξουν στο Γεντί Κουλέ τους κόπους μιας χρονιάς με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄Εθνικής δύο φορές με τον Τηλυκράτη να κερδίζει στη Λευκάδα με 1-0 και τον Γιούχτα να έρχεται ισόπαλος 1-1 στο ματς που έγινε στις Αρχάνες.

Ο Τηλυκράτης πήρε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου για τη Super League 2 και ο Γιούχτας παρότι τερμάτισε 5ος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη δεύτερη τι τάξει επαγγελματική κατηγορία λόγω του ότι ο Απόλλων Σμύρνης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική.

Πλέον οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν εκ νέου φέτος αλλά σε ένα μόνο ματς για την παραμονή στην κατηγορία με τον Γιούχτα να έχει το πλεονέκτημα και της ισοπαλίας πέρα από τη νίκη και την Δόξα να θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει αυτή την σωτηρία της.