Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Χωρίς Γερακιό στο Γάζι – «Ερωτηματικό» ο Κορνηλάκης

Ο Γιούχτας είναι από τις ομάδες που παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο στο ντέρμπι του Σαββάτου στοχεύει στην 2η του φετινή νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Αλμυρός. 

Οι παίκτες του Νίκου Σουργιά «διψάνε» για νίκη έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Φωστήρα, ένας βαθμός που κερδίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το γκολ του Ροβίθη να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός της ομάδας των Αρχανών δεν υπολογίζει στον Γερακιό ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κορνηλάκη. 

Οι «πράσινοι» έχουν ως απολογισμό στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει, 1 νίκη (κόντρα στον ΑΟΤ με 0-1) και τέσσερις ισοπαλίες κόντρα σε Αγία Παρασκευή (0-0 εκτός έδρας), Άρη Πετρούπολης (1-1 εντός έδρας), Μαρκό (0-0 εκτός έδρας) και Φωστήρα (1-1 εντός έδρας). Οι κερδισμένοι βαθμοί σίγουρα είναι σημαντικοί για τον Γιούχτα και το γεγονός πως δεν έχει γνωρίσει την ήττα είναι ένας παράγοντας που κρατάει την ψυχολογία και το ηθικό των παικτών σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θέλουν τη νίκη για να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.