Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Χωρίς περιθώρια λάθους και με στόχο να αντιδράσει απέναντι στον Τηλυκράτη

Να… συνέλθει από την ήττα και την πολύ κακή εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, θα επιδιώξει ο Γιούχτας που υποδέχεται σήμερα, τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών.

Μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις της, την φετινή σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα του Νίκου Σουργιά, η οποία πλήρωσε τα λάθη της στην Χαλάστρα και υπέστη την ήττα με 2-0 από τον Καμπανιακό, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ευκαιρία να επανορθώσει, θα έχει σήμερα, Κυριακή (28/5, 17:00) υποδεχόμενη τον Τηλυκράτη Λευκάδας, σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια, αφού είναι το δεύτερο στην έδρα της, στις Αρχάνες και περιθώρια για λάθη σε ένα τόσο κλειστό πρωτάθλημα και ειδικά στο “σπίτι” της, δεν υπάρχουν.

Απέναντι της, ο Τηλυκράτης Λευκάδας που μετά τη νίκη με την Κοζάνη, βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την διαδικασία και θα έρθει στην Κρήτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως δήλωσε και ο προπονητής του, Ανδρέας Παντζιαράς στο Primesport.gr.

Ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς στο Primesport.gr για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα

Την πολύ σημαντική αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Μπαράζ Πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε Γιούχτα και Τηλυκράτη Λευκάδας θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά, με εικόνα και ήχο από το Primesport.gr!