Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ψάχνει το πρώτο «διπλό» στη Λευκάδα

Το πρώτο του διπλό στην ιστορία του στη Super League 2 αναζητά σήμερα στις 3 μ.μ στη Λευκάδα απέναντι στον τοπικό Τηλυκράτη ο Γιούχτας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο. 

Η ομάδα των Αρχανών έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής μόλις ένα βαθμό μακριά από την Κρήτη από την ισοπαλία με την Ηλιούπολη και απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρότελευταια θέση της βαθμολογίας θέλει να πάρει το πρώτο διπλό εκτός έδρας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ν. Σουργιά για το σημερινό ματς καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Τζανής και Γκίνη καθώς και ο Βρετός που ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Γιούχτα για την αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη Λευκάδας είναι οι: Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Liporace, Youssef, Κόλα, Bruce, Κόλλιας, Πρινιωτάκης, Ροβίθης, Μπουτσάκης, Marchi, Κορνηλάκης, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Δασκαλάκης, Κίσσας, Στακάκης, Φαζός, Αλεξόπουλος, Κωστανάσιος.

Xωρίς προβλήματα ο Τηλυκράτης 

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας από την μεριά του δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι στο οποίο θα έχει στον πάγκο του τον υπηρεσιακό προπονητή Βλάσση Νατσιούλη καθώς από Δευτέρα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φάνης Γκέκας.