Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Mε αύρα από τη νίκη με το Αιγάλεω για αποτέλεσμα στα Περβόλια κόντρα στα Χανιά

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει σήμερα στις 3μ.μ η ομάδα του Γιούχτα που στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 αντιμετωπίζει τα Χανιά στο κρητικό ντέρμπι του ομίλου. 

Ο Γιούχτας προέρχεται από τη νίκη επί του Αιγάλεω που έδωσε μεγάλη ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά στην ομάδα και θέλει να δείξει κόντρα στα Χανιά ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από μια ομάδα από την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέσπασε ισοπαλία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Κ. Ανυφαντάκης σε ακόμη ένα ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Φαζό και Λιποράσε.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Γιούχτα για το παιχνίδι με τα Χανιά είναι οι: 

Κόλλιας, Πρινιωτάκης, Μακατουνάκης, Δασκαλακης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Ροβίθης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Κορνιλάκης, Πολυχρόνης

Mε τρεις απουσίες αλλά και Μουτόμπο στην αποστολή 

Τα Χανιά από την μεριά τους προέρχονται από το σημαντικό διπλό στη Λιβαδειά απέναντι στον Παναθηναϊκό Β΄και θέλουν να σημειώσουν ακόμη μια νίκη που θα τους διατηρήσει κοντά με την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα αλλά και την Ηλιούπολη.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Γ. Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίας Νίκολιτς, Νίλι και Ελευθεριάδη αλλά από την άλλη συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μουτόμπο.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή των Χανίων για το παιχνίδι με τον Γιούχτα είναι οι: 

Κλέιμαν, Καλογεράκης, Πενταράκης, Σιλά, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Πέιος, Μιούλερ, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Κόλα, Μανουσάκης, Μάνος, Μάναλης, Βουό, Βόρφι.

To πρόγραμμα 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα ματς της Κυριακής για την 19η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

Κυριακή 18/2 – 15:00

Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός Β (14:00 / Action 24)
Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Διαγόρας – Καλαμάτα
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Θράκης), Τσολακίδης (Αθήνας)

Χανιά – Γιούχτας
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Athens Kallithea – Ιωνικός
Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Δευτέρα 19/2 16:00

Ολυμπιακός Β – Αιγάλεω(Action 24)
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Βισκαδούρος (Ηρακλείου)