Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Mονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄

Αποστολή εκτός έδρας έχει σήμερα στις 2μ.μ στο Ρέντη ο Γιούχτας αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Β΄στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία για την 17η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

Η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη δίνει δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό Β΄και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα εκτός Κρήτη απέναντι στην β΄ομάδα του Ολυμπιακού που και αυτή έχει σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία και βρίσκεται 3 πόντους μακριά από την ομάδα των Αρχανών που είναι στους 15 βαθμούς.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός του Γιούχτα θα έχει δύο απουσίες από το σημερινό ματς καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φαζός και Μακατουνάκης, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Πολυχρόνης που εξέτισε την ποινή του από κίτρινες κάρτες.

Στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Β΄  βρίσκονται οι: Κόλλιας, Πρινιωτάκης, Liporace, Youssef, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Bruce, Δασκαλάκης, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Ροβίθης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Κορνιλάκης, Πολυχρόνης

To πρόγραμμα

Πέραν της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Β΄με τον Γιούχτα σήμερα για την 17η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 διεξάγεται ακόμη ένα παιχνίδι με το Αιγάλεω να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β΄.

Νότιος όμιλος – 17η αγωνιστική
Σάββατο 3/2 

Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας (14:00)
Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

3μ.μ 

Αιγάλεω – ΠΑΟ Β
Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Σακκας (Θεσσαλίας), Πριονας (Εύβοια)