Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Mπαίνει με 11 βαθμούς στα Play Out και στο -1 από την παραμονή

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Τηλυκράτη Λευκάδας που του έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League 2 στους αγώνες των Play Out στο Γιούχτα πλέον επικεντρώνονται στο πως θα πετύχουν αυτό το στόχο στο ειδικό πρωτάθλημα για την σωτηρία. 

Το Primesport.gr σας παρουσιάζει πλέον πως διαμορφώνεται η νέα ειδική βαθμολογία των Play Out  και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου μίνι πρωταθλήματος παραμονής.

Αρχικά στα Play Out όπως είναι γνωστό θα λάβουν μέρος συνολικά έξι ομάδα που είναι κατά βαθμολογική σειρά οι Διαγόρας, Αιγάλεω, Ολυμπιακός Β΄, Γιούχτας, Παναθηναϊκός Β΄, και Παναχαϊκή.

Αυτές οι έξι ομάδες συγκροτούν τον όμιλο των Play Out  στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 στον οποίο θα γίνουν δέκα συνολικά αγωνιστικές με παιχνίδια μέσα- έξω και στο τέλος των αγωνιστικών θα υποβιβαστούν στη Γ΄Εθνική οι 3 από τις 6 ομάδες.

Yπενθημίζουμε ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες Β΄του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υποβιβάζονται κανονικά και δεν έχουν το μαξιλαράκι ασφαλείας των προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά η βαθμολογία που ρίχνονται στη μάχη των Play Out οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου: 

Διαγόρας 14
Αιγάλεω 13
Ολυμπιακός Β’ 12
Γιούχτας 11
Παναθηναϊκός Β’ 11
Παναχαϊκή 11