Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιώργος Βρέντζος για το νέο σήμα των Χανίων: “Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου με αφορμή το νέο σήμα των Χανίων

Τα Χανιά έχουν περάσει σε μία νέα εποχή μετά την αλλαγή του σήματος τους και με στόχο την άνοδο στην sl1 προετοιμάζονται για την εκκίνηση του νέου απαιτητικού πρωταθλήματος της sl2.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Ροκάκη στα διοικητικά των Χανίων, Γιώργος Βρέντζος, μέσω ανάρτησης του έκανε λόγο στην καθυστέρηση της αλλαγής του σήματος αλλά και στο τέλος των δικαιολογιών για μη στήριξη στην ομάδα λόγω σήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου:

«Ήταν μέσα Σεπτέμβρη, στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, όταν ο Αντώνης Ροκάκης ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή του να αλλάξει το σήμα της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε, ο αρχικός ενθουσιασμός του κόσμου μετατράπηκε -δικαιολογημένα έως ένα μεγάλο βαθμό- σε δυσαρέσκεια και καχυποψία. Ακόμα κι εγώ, ως ο πλέον στενός συνεργάτης και υποστηρικτής -με έργα κι όχι απλά λόγια- του Αντώνη τον τελευταίο χρόνο, έφθασα πολλές φορές να “μαλώσω” μαζί του γι’ αυτήν την καθυστέρηση.

Και ομολογώ ότι ήταν αρκετές οι φορές που άρχισα να έχω κι εγώ κάποιες αμφιβολίες. Κάθε φορά όμως, αυτό που με καθησύχαζε ήταν ο ίδιος ο Αντώνης. Όχι αυτά που μου έλεγε αλλά αυτό που είναι.

Γιατί όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να αθετήσει τον λόγο του. Μας έβγαλε λοιπόν το λάδι αλλά τελικά έκανε αυτό που υποσχέθηκε, αυτό που θέλαμε όλοι, αυτό που έπρεπε. Διάλεξε μάλιστα το σήμα που επέλεξε ο κόσμος -όπως είχε υποσχεθεί- κι όχι αυτό που ενδεχομένως θα επέλεγε ο ίδιος, όπως θα είχε το δικαίωμα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή. Οι βάσεις μπήκαν την περασμένη σεζόν και φέτος καλούμαστε να χτίσουμε πάνω σε αυτές και να ολοκληρώσουμε το μεγάλο στόχο μας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο, το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πολύ ισχυρούς – εντός κι εκτός γηπέδου – αντιπάλους, όχι μόνο με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ από το δικό μας (παρά τη σημαντική αύξηση που κάναμε φέτος) αλλά και με δυνατές “πλάτες”.

Δεν πτοούμαστε, είμαστε Κρητικοί, έτοιμοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ν’ αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο (εντός κι εκτός γηπέδου). Έχουμε ό,τι χρειάζεται: γήπεδο, προπονητικό κέντρο, τον καλύτερο προπονητή, τον πιο έμπειρο τιμ μάνατζερ, ικανότατο τιμ, πολύ καλούς παίκτες (και καλά παιδιά), ισχυρή κι έμπειρη διοίκηση.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω εφόδια δεν θα είναι αρκετά αν δεν έχουμε την κατάλληλη στήριξη από τον κόσμο μας, την πόλη των Χανίων και το νομό γενικότερα. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κάθε Χανιώτη και της κάθε Χανιώτισσας. Των φιλάθλων, των επιχειρήσεων, των αρχών. Πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του σήματος, όποιος δε στηρίξει την ομάδα πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει να δει ξανά τα Χανιά – γενικά κι όχι απλά τη συγκεκριμένη ομάδα – να πρωταγωνιστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η άνοδος των Χανίων στην SL1 θα δώσει ώθηση όχι μόνο στο χανιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στην οικονομία της πόλης. Δεν υπάρχει Χανιώτης και Χανιώτισσα που δε θα έχει συμφέρον, μικρό ή μεγάλο, έμμεσο ή άμεσο, από την συμμετοχή μας στη μεγάλη κατηγορία.

Η πόλη έχει ανάγκη από μια ώθηση, ειδικά κατά τη μη τουριστική σεζόν. Πέρα όμως από το οποιοδήποτε οικονομικό όφελος, το οποίο ομολογώ ότι αν και υπαρκτό δεν είναι ευδιάκριτο, αυτό που αδιαμφισβήτητα θα κερδίσουν τα Χανιά από την άνοδο της ομάδας είναι η αναγνώριση, πρόοδος και δικαίωση όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό στο νομό.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ είναι η βιτρίνα του χανιώτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα (όπως ήταν παλαιότερα το πόλο). Εκπροσωπεί και συνεπώς πρέπει να ενώνει όλους τους Χανιώτες φιλάθλους: του ΑΟΧ, του Κισσαμικού, του Πλατανιά, του Γρανίτη και κάθε άλλης μικρότερης ή μεγαλύτερης ομάδας από το παρόν ή παρελθόν.

Ως ένας Ηρακλειώτης, φιλοξενούμενος στην πόλη, που όμως μέσα σ’ ένα χρόνο αγάπησε και δέθηκε με την ομάδα και τα Χανιά γενικότερα, καλώ όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να στηρίξουν την ομάδα, να στηρίξουν την πόλη τους, να στηρίξουν τους συντοπίτες τους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!»