Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιώργος Γιακουμάκης: Οι λόγοι που τον οδηγήσαν να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Αρκετός λόγος γίνεται σε δημοσιεύματα τόσο στην Σκωτία όσο και στην Ελλάδα για το λόγο που οδήγησαν τον Γιώργο Γιακουμάκη να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής επιθετικός έχει γίνει μήλο της έριδος για αρκετά μεγάλα club του εξωτερικού που βλέπουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο γκολ.

Αλλά από την απόλυτη αποθέωση στην επικείμενη αποχώρήση του διεθνή φορ μεσολάβησαν πάρα πολλά γεγονότα.

Το μόνο σίγουρό ότι ο Γιακούμακης δεν βρίσκεται τυχαία η από καπρίτσιο σε αναζήτηση ομάδας και δεν αποτελεί λόγο η απώλεια της θέσης στην βασική ενδεκάδα.

Αυτό που έχει κάνει τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή να θέλει να αποχωρήσει από την ιστορική ομάδα της Σκωτίας είναι ότι δεν έλαβε τον απαιτούμενο σεβασμό από τον προπονητή και την διοίκηση.

Ο ανταγωνισμός με τον Φουρουχάσι δεν υπήρξε ποτέ υγιής και το γεγονός ότι ο προπονητής ακόμα και σε εξαιρετικές εμφανίσεις οι οποίες συνοδευόταν τόσο με γκολ αλλά και με ασιστ επέλεγε να τον “πετάξει” εκτός ενδεκάδας χωρίς καμία δικαιολογία.

Το γεγονός ότι παρά την καθημερινή σκληρή προσπάθεια έδειξε να μην αποτελεί επιλογή για τον προπονητή της Σέλτικ έκαναν τον Γιώργο Γιακουμάκη ουσιαστικά να νιώθει ξένο σώμα .