Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Γκάζωσε» στο πρώτο μέρος και νίκησε εύκολα ο Μοχός, 4-0 τον Αετό Ανωγείων

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ο Μοχός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα του Αετού Ανωγείων με σκορ 4-0 και βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Στο 10ο λεπτό ο Ποντίκαλης με διπλή προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σκουραδάκη για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σούρσος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0. Στο 34′ ο Σούρσος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας την ασίστ στον Μιχελακάκη για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 80′ με τον Σούρσο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Λίγο πριν το τέλος μάλιστα ο Πατεράκης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

ΜΟΧΟΣ: Μουντζούρης, Αμοιρόπουλος, Διαμαντάκης Γ., Γκαρής, Κεφάκης, Κίσσας (53′ Τσεκρέζι), Μηλάκης (80′ Γιακουμάκης), Σούρσος (80′ Ρουσοχατζάκης), Ποντίκαλης (70′ Μίχος), Διαμαντάκης, Μιχελακάκης (80′ Πατεράκης)

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Σκουραδάκης, Δασκαλάκης, Κερκέζος (75′ Χαλκιαδάκης), Κυριακάκης, Κονιός Γ., Χανιωτάκης, Αγγελής, Κονιός Α. (75′ Κεφαλογιάννης Ανδ.), Σπαχής, Καστρινός (46′ Κανταρτζής), Κεφαλογιάννης Ελ.