Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γράφει ιστορία η Ρ.Ε.Α. με την 16χρονη Ειρήνη Μερμέρογλου

Ιστορική στιγμή για την ομάδα της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών (Ρ.Ε.Α) καθώς για πρώτη φορά θα βρίσκεται σε αποστολή της ομάδας, παίκτρια που προέρχεται από την ακαδημία του σωματείου. 

Μπορεί να έχει μόλις 7 μήνες ζωής η ομάδα της Ρ.Ε.Α, ωστόσο είναι σημαντικό γεγονός ότι για πρώτη φορά θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας παίκτρια από την ακαδημία. Ο λόγος για τον Ειρήνη Μερμέρογλου η οποία είναι 16 ετών και θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα Τριαντών Ιαλύσου. 

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η Ρ.Ε.Α. «γεννήθηκε» το καλοκαίρι του 2022 και ταυτόχρονα δημιούργησε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο ακαδημία ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια. Έπειτα από περίπου 7 μήνες θα δει τους κόπους και το όραμα να παίρνουν «σάρκα και οστά», καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας Γυναικών ποδοσφαιρίστρια από την ακαδημία μας, η Ειρήνη Μεργέμογλου.

Ακόμα μία Ρεθυμνιώτισσα θα προστεθεί στην πρώτη ομάδα ομάδα της Ρ.Ε.Α., με την 16χρονη Ειρήνη Μεργέμογλου, να αποτελεί την αθλήτρια που γράφει ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη παίκτρια που μετακινείται από την ακαδημία μας.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στον πάγκο της Ρ.Ε.Α. την Κυριακή (5/3 – 18.00) στο γήπεδο των Αρμένων, στον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών συγχαίρει τη νεαρή μέσο, η οποία αποτελεί την αρχή μίας διαδικασίας που είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα που σέβεται την ύπαρξη της. Ευχόμαστε στην Ειρήνη καλή επιτυχία, υγεία και τη συγχαίρουμε για το ταλέντο και την προσπάθεια της, καθώς μέσα από την άρτια δουλειά των προπονητών και τη δική της στοχοπροσήλωση κατάφερε να της δοθεί αυτή η ευκαιρία.