Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Αχτίδα αισιοδοξίας στον Εργοτέλη και στο δρόμο η επιστροφή Περακάκη

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη πέρασε μια θυελλώδη εβδομάδα με την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής της γυναικείας ομάδας Σταύρου Περακάκη λόγω διαφωνίας του με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη να πέφτει σαν “κεραυνός” εν αιθρία συν την παραίτηση του προπονητή Ανδρέα Ξυδάκη και την ανακοίνωση των παικτριών της ομάδας που στήριξαν απόλυτα τον Στ. Περακάκη.

Όλη αυτή η πίεση φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα και το χθεσινό έκτακτο δ.σ φαίνεται ότι έβγαλε λευκό καπνό καθώς η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Σταύρου Περακάκη μέχρι την Δευτέρα με τον ίδιο από την πλευρά του να δεσμεύεται ότι αν τηρηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν θα ανακαλέσει την παραίτηση του.

Αυτό θα σημάνει αυτόματα και την επιστροφή του Ανδρέα Ξυδάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς η παραίτηση του είχε να κάνει καθαρά με την παραίτηση του Σταύρου Περακάκη.

Ο ίδιος ο Σταύρος Περακάκης με ανάρτηση του έκανε γνωστές τις παραπάνω εξελίξεις σκορπώντας ένα τόνο αισιοδοξίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της γυναικείας ομάδας πριν αυτή μπει στην διαδικασία των πλέϊ οφ της Α΄Εθνικής που ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Σταύρου Περακάκη: 

«Καλησπέρα σε όλες και όλους, Χρόνια πολλά.

Θα χρησιμοποιήσω τον δημόσιο λόγο για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να επαναφέρω την ηρεμία εντός και εκτός του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Ξεκινήσαμε τη χρόνια με το … «Στηρίζουμε το παρόν και σχεδιάζουμε ΜΑΖΙ το μέλλον» Τώρα πως φτάσαμε εδώ, ας το αφήσουμε πίσω.

Η δήλωση της παραίτησης μου έφερε εχθές κιόλας επείγουσα συνάντηση του Δ.Σ. και κατά την λήξη του ενημερώθηκα ότι μέχρι την Δευτέρα, 27/3/2023 θα έχουν ικανοποιηθεί τα 3 αιτήματα που είχα θέσει πρόσφατα και ήταν και οι λόγοι αποχώρησης μου.

Ίσως να έγιναν όλα αυτά για καλό, ίσως να χρειαζόταν κάποιος να ταράξει τα νερά, ή ίσως απλά να χρειαζόταν ένα μάθημα ότι αν δεν είμαστε μαζί αλλά ο καθένας και απάνω του θα συνεχίσουν να έρχονται δυσαρέσκειες και άσχημες ημέρες.

Δεν θα μακρηγορήσω, την Δευτέρα εφόσον εν πράξει ικανοποιηθούν τα αιτήματα τα οποία αφορούν την Ομάδα φυσικά και όχι έμενα, όπως ενημερώθηκα προφορικά ότι θα γίνει ,θα δεχτώ την πρόταση των παικτριών της ομάδας, να ανακαλέσω την απόφαση της παραίτησης μου και να επιστρέψω στην ομάδα μαζί με όλους τους συνεργάτες μου που στήριξαν την αποχώρηση μου.

Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο ενωμένους από ποτέ και η ομάδα θα δώσει ισχυρό παρόν στα πλέι οφ, όπως άλλωστε είχα φροντίσει ως σήμερα, χωρίς άλλες εκτός γηπέδου έγνοιες .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα στήριξης που δέχτηκα, αλλά και όλους όσους ενεπλάκησαν ώστε να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτές τις εξελίξεις.

Παραμένω σταθερός στα πιστεύω μου και στους στόχους μου και εύχομαι αυτή η κατάσταση να είναι περαστική και να έρθει περισσότερος κόσμος να μας στηρίξει μιας που είναι η πρώτη φορά που ομάδα από την Κρήτη διεκδικεί Πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα και αυτό τα λέει όλα .

Με εκτίμηση
ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».