Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Δυνατή παραγοντική μεταγραφή για τον ΟΦΗ από τον Εργοτέλη

Σε μια πολύ δυνατή μεταγραφική παραγοντική κίνηση προχώρησε την Τρίτη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που έκανε γνωστό ότι ο πρώην ισχυρός ηγέτης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Εργοτέλη ο Σταύρος Περακάκης αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο στην επιτροπή ποδοσφαίρου της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ. 

Πέραν του Σταύρου Περακάκη ενός ανθρώπου που έτρεξε με απόλυτη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη σημαντική στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ στην Α΄Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών θα είναι και η συνεισφορά του Χρήστου Καταρτζόγλου ιδιοκτήτη της Ακαδημίας Candia Sport που θα έχει μια συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, καθώς στα γήπεδα που διαθέτει, θα προπονείται η ακαδημία ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, ενώ θα δηλωθεί και δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με κορίτσια ηλικίας μέχρι 17 ετών, όπως προβλέπεται απο την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ για αυτές τις δύο σημαντικές προσθήκες στη φετινή προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής αναφέρει:

“Δυνατές συνεργασίες για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία μετά την 4η θέση στην Ελλάδα, που κατέκτησε πέρσι, θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες της χώρας, όπως αρμόζει στο μεγάλο όνομα του ΟΦΗ.
Μετά απο διαδοχικές συναντήσεις και επαφές του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστα Καζανάκη και του προέδρου της επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Δημήτρη Μανουσάκη, κοντά στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, εντάσσονται δυο πρόσωπα, που θα βοηθήσουν σημαντικά την γενικότερη προσπάθεια και δυναμώνουν το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.
Ο Σταύρος Περακάκης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ηγήθηκε με επιτυχία την σπουδαία προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη (2η θέση στην Ελλάδα πέρσι), αποδέχθηκε την πρόταση του Κώστα Καζανάκη, να βοηθήσει την προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ και να είναι στην επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.
Ενώ ο Χρήστος Καταρτζόγλου, ιδιοκτήτης της ακαδημίας Candia Sport, θα έχει μια συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, καθώς στα γήπεδα που διαθέτει, θα προπονείται η ακαδημία ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, ενώ θα δηλωθεί και δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με κορίτσια ηλικίας μέχρι 17 ετών, όπως προβλέπεται απο την προκήρυξη του πρωταθλήματος.”
 
“Οι κινήσεις και οι συνεργασίες αυτές γίνονται για να γίνουμε πιο δυνατοί” τονίζει ο Κώστας Καζανάκης και προσθέτει “είναι μεγάλη μας χαρά, που θα είναι κοντά μας ο κ. Περακάκης, ο οποίος με κέρδισε απο τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε. Εχει μεγάλη εμπειρία απο το γυναικείο ποδόσφαιρο, απο την θητεία του στον Εργοτέλη και θα μας βοηθήσει πολύ σε διάφορους τομείς. Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μας μεταγραφή. Ενώ και η συνεργασία με τον κ. Καταρτζόγλου, θα μας βοηθήσει να στήσουμε το κομμάτι των ακαδημιών ποδοσφαίρου, που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μας. Επίσης ευελπιστώ ότι θα είναι κοντά μας φέτος και η ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως μας έχει πεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον κ. Λυσάνδρου, για όλες τις διευκολύνσεις που μας έχει κάνει μέχρι σήμερα “.
 
Ο Σταύρος Περακάκης, με την σειρά του, ανέφερε ότιμε προσέγγισε πολύ όμορφα ο κ. Καζανάκης. Ηθελα να συνεχίσω στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Γίνεται μια καλή προσπάθεια στον ΟΦΗ και θέλω και εγώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου, πάνω σε αυτό”.
 
Ενώ ο Χρήστος Κανταρτζόγλου, τόνισε ότι ” η συνεργασία γίνεται, για να γίνει το κλαμπ πιο δυνατό σε θέματα υποδομής. Οι υποδομές θα τροφοδοτούν την δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ και απο εκεί την πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι θα βγεί κάτι πολύ καλό μέσα απο όλο αυτό”.