Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Εκτός έδρας μάχες για τις κρητικές ομάδες στην 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ

Δύσκολες αλλά και συνάμα σημαντικές αποστολές εκτός έδρας έχουν σήμερα για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Α΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών οι τρεις ομάδες της Κρήτης. 

Ο δεύτερος στη βαθμολογία Εργοτέλης μετά την εντός έδρας νίκη επί της Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα  στις 12.45 μ.μ την Θεσσαλική ομάδα στο Δημοτικό της Νεάπολης με στόχο να την κερδίσει για δεύτερη φορά στην διαδικασία των πλέϊ οφ.

Μια ώρα αργότερα στις 1.45 μ.μ αγωνίζεται λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζει την Θεόνη Τρικάλων στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας. Ο ΟΦΗ κέρδισε την Θεσσαλική ομάδα έστω και δύσκολα με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό θα επιδιώξει και σήμερα για να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του Στ. Μαματζάκη μέχρι την ολοκλήρωση των πλέϊ οφ.

Την πιο δύσκολη αποστολή από τις τρεις κρητικές ομάδες την έχει η Ρ.Ε.Α που αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ στο Αθλητικό Κέντρο της Μεσήμβριας τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στις 4 μ.μ από τον οποίο έχασε δύσκολα στη Σοχώρα την προηγούμενη αγωνιστική με 0-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά ματς για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ στην Α΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών: 

12.45 μμ

Λάρισα- Εργοτέλης: Ρίζος, Σακκάς, Κίττος (Θεσσαλίας)

1.45 μ.μ 

Θεόνη Τρικάλων- ΟΦΗ: Δεληγιάννη, Τοπαλσάββας (Λάρισας), Γρατσάνης (Τρικάλων)

4 μ.μ 

ΠΑΟΚ- Ρ.Ε.Α: ΄Κόκκινος, Τσιρώνας, Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής)

Η Βαθμολογία 

1. ΠΑΟΚ 39 (9)
2. Εργοτέλης 32 (6)
3. ΟΦΗ 24 (7)
4. ΑΟ ΡΕΑ 23 (4)
5. ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 19 (1)
6. ΑΕΛ 1964 14 (0)