Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ντέρμπι κορυφής Εργοτέλη- ΟΦΗ στο Μαρτινέγκο, εκτός με Λεοντικό η ΡΕΑ

Το μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα του Εργοτέλη και τον δεύτερο στη βαθμολογία ΟΦΗ  που θα γίνει σήμερα στις 3μ.μ στο Μαρτινέγκο είναι το ματς που ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. 

Στο ματς του πρώτου γύρου που έγινε στον Κρουσώνα ο Εργοτέλης είχε κερδίσει με 0-3 και ο ΟΦΗ θέλει να πάρει την δική του ρεβάνς στο σημερινό ματς και να πλησιάσει στο -3 την ομάδα του Ανδρέα Ξυδάκη που έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία από την μεριά της στο πρωτάθλημα με 11 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία χωρίς να έχει ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα η ΡΕΑ θα επιδιώξει να φύγει νικηφόρα από το γήπεδο της Νέας Ερυθραίας στην αναμέτρηση με το Λεοντικό ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο της στην πρώτη τριάδα του ομίλου που οδηγεί στα πλέϊ οφ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά ματς για την 13η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών: 

3μ.μ 

Εργοτέλης- ΟΦΗ: Μανδαλενάκης, Βισκαδούρος, Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

Λεοντικός- ΡΕΑ: Μαμσάκος, Λαμπροπούλου, Παπαδάμ (Πειραιά)

Δόξα Πηγαδακίων- Τριάντων Ιάλυσος: Xρονάς, Σπυρόπουλος, Αβραμοπούλου (Αχαϊας)

4 μ.μ 

Oδυσσέας Μοσχάτου- Ολυμπιάδα Υμηττού: Χρόνης, Μαυρομάτης, Δεμερτζής (Δυτικής Αττικής)