Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Ανωγειανάκης: “Παρά τις απουσίες θα πάμε για τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Ποσειδώνα”

Στις πολλές απουσίες που θα έχει η ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ Γιώργος Ανωγειανάκης μιλώντας στο Primesport.gr για αυτό το παιχνίδι αλλά και γενικότερα για τους στόχους της ομάδας των Μαλίων στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. 

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ποσειδώνα ο νεαρός τεχνικός τόνισε: 

“Στην πρεμιέρα εμείς ξεκινάμε εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα μια ιστορική ομάδα με πολύ καλή πορεία την περσινή χρονιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφενός μεν λόγο του αντιπάλου και αφετέρου λόγο του ότι είναι η πρεμιέρας και όλες οι πρεμιέρες κρύβουν πολλούς κινδύνους για όλες τις ομάδες. Εμείς δυστυχώς έχουμε πολλές απουσίες λόγο των επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων παιδιών αλλά παρόλα αυτά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις δυνατότητες των όσων παικτών μπορούμε να υπολογίζουμε και στόχος μας είναι να πάμε μόνο για τη νίκη.” 

Γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ανέφερε: 

“Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές εκπλήξεις σε όλη την διάρκεια της σεζόν και με πολλές διακυμάνσεις στο βαθμολογικό πίνακα.”