Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Βρέντζος: “H Super League 2 χρειάζεται ένα πρόεδρο όπως ο Αντ. Ροκάκης”

Την δική του τοποθέτηση για την σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Super League 2 έκανε ο εξωδιοιηκητικός παράγοντας της ΠΑΕ Χανιά Γιώργος Βρέντζος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κατηγορία έχει ανάγκη ένα πρόεδρο σαν τον Αντώνη Ροκάκη που είναι και το μεγάλο φαβορί για να καταλάβει την θέση στη σημερινή διαδικασία. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Βρέντζου: 

“Σε λίγη ώρα θα ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου της SL2. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και κρίσιμη εκλογή-επιλογή, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά και τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος αλλά και για το μέλλον της κατηγορίας γενικότερα.

Μιας κατηγορίας που αποτελεί το καταφύγιο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι η SL1 κατακλύζεται όλο και περισσότερο από ξένους ποδοσφαιριστές. Μιας κατηγορίας που έχει ταλαιπωρηθεί, αδικηθεί και απαξιωθεί από την Πολιτεία, την ΕΠΟ, αλλά και τις ίδιες τις ομάδες. Μιας κατηγορίας η οποία ενώ θα έπρεπε να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, σε όλους τους τομείς, με την SL1, αντιθέτως αποτελεί τον φτωχό – κυριολεκτικά – συγγενή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και συνήθως όπου υπάρχει φτώχεια, αλλά και ελλιπείς κανόνες κι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ευδοκιμούν η διαφθορά και η ανομία… Μια, από τις πολλές, αδυναμίες της SL2 ήταν ανέκαθεν η ηγεσία και η εκπροσώπηση της.

Η SL2, όπως συμβαίνει στη SL1, χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο ο οποίος να είναι ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ εκ των μελών της. Έναν πρόεδρο έντιμο, ευκατάστατο, ανεξάρτητο και ικανό, με εμπειρία και – καθαρή – διαδρομή στο ποδόσφαιρο και γενικά στην κοινωνία, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί ως ίσος προς ίσο απέναντι στους παράγοντες της SL1 και να εκπροσωπήσει επάξια την SL2 απέναντι στην Πολιτεία, την ΕΠΟ και γενικά τους φορείς του ποδοσφαίρου και της αγοράς.

Έναν πρόεδρο ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει όσα δικαιούται αλλά αυτή τη στιγμή στερείται η κατηγορία. Η SL2 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΚΑΚΗΣ! Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι οι συνάδελφοι του, ανεξάρτητα από “συμμαχίες” και “παρατάξεις” οι οποίες δεν προσφέρουν επί της ουσίας τίποτα, θα πράξουν σήμερα το σωστό και αυτονόητο, προκειμένου όσοι ασχολούμαστε με την SL2 να πάρουμε πίσω όχι μόνο τις Κυριακές μας αλλά και όσα δικαιούμαστε…