Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική: Ο Αντωνίου «σφυρίζει» στις Αρχάνες – Τρίκας στο Γάζι

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Στο παιχνίδι που θα γίνει στις Αρχάνες, όπου ο Γιούχτας θα υποδεχθεί το Κερατσίνι, διαιτητής ορίστηκε ο Χανιώτης, Δημήτρης Αντωνίου με βοηθούς τους επίσης Χανιώτες, Μαυρεδάκη – Πέτσα. 

Στο ματς του Πόρου κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, «άρχον» του αγώνα θα είναι ο Ψαρίδης από την Αθήνα με βοηθούς τους Λασιθιώτες Καφεσάκη και Θεοδοσάκη. Το παιχνίδι του Αλμυρού απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο θα διευθύνει ο κ. Τρίκας από τα Χανιά με βοηθούς τους Οβάκογλου και Κοτσιφάκη (Χανιά). Το εκτός έδρας ματς του ΑΟΤ κόντρα στον Εθνικό θα «σφυρίξει» ο Φωκάς από την Αχαΐα με βοηθούς τους Ανδριανό και Σταθοπούλου (Αχαΐα). 

Τέλος, διαιτητής στον αγώνα Φωστήρας – ΑΟΑΝ θα είναι ο Σαφούρης-Αργυρόπουλος (Σερρών), με βοηθούς τους Κουρμαδιά (Δωδε/σου) και Δεφερέρα (Πειραιά).

Αναλυτικά οι ορισμοί της 22ης αγωνιστικής:

Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ: Διαιτητής: Καυκάς Απόστολος (Μεσσηνίας), Μπουρίκας Χρυσοβαλάντης (Μεσσηνίας), Νικολόπουλος Παναγιώτης (Μεσσηνίας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Διαιτητής: Αντωνίου Δημήτριος (Χανίων), Μαυρεδάκης Νεκτάριος (Χανίων), Πέτσας Δημήτριος (Χανίων)

ΜΑΡΚΟ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Διαιτητής: Μαυραντωνάκης Νικόλαος (Χίου), Παπαδόπουλος Νικόλαος (Δυτ. Αττικής), Λυκομήτρος Ευάγγελος (Αργολίδας)

ΠΟΡΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Διαιτητής: Ψαρίδης Χαράλαμπος (Αθηνών), Καφεσάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου), Θεοδοσάκης Ζαχαρίας (Λασιθίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Αχαΐας), Ανδριανός Μιχαήλ (Αχαΐας), Σταθοπούλου Αλεξία (Αχαΐας)

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Διαιτητής: Τρίκας Νικόλαος (Χανίων), Οβάκογλου Ευάγγελος (Χανίων), Κοτσιφάκης Χρήστος (Χανίων)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΟΑΝ: Διαιτητής: Σαφούρης-Αργυρόπουλος Κων/νος (Σερρών), Κουρμαδιάς Νικόλαος (Δωδεκανήσου), Δαφερέρας Γεώργιος (Πειραιά)