Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Θεοδοσουλάκης: Kάνει θραύση στην Κ19 αλλά δεν μπαίνει ούτε σε αποστολή της πρώτης ομάδας

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης είναι ένας από τους κύριους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας που έκανε φέτος στο πρωτάθλημα της Κ19 η ομάδα του ΟΦΗ και σίγουρα είναι ένας παίκτης που άξιζε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League. 

Μόλις 18 ετών ο Ρεθυμνιώτης επιθετικός αλλά δεινός σκόρερ καθώς σε 12 ματς με την Κ19 του ΟΦΗ φέτος σημείωσε 8 τέρματα και αν δεν είχε μέσα στη σεζόν και ένα τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε θα είχε σίγουρα φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες στο πρωτάθλημα της Κ19 με ακόμη περισσότερα γκολ.

Η απορία που εύλογα γεννάται πλέον είναι πως ένα παιδί που αποδεδειγμένα με τους αριθμούς του άξιζε να έχει περισσότερες συμμετοχές από τις 6 που κατέγραψε στην πρώτη ομάδα σε 26 ματς με 93΄λεπτά συμμετοχής δεν δικαιούται να παίξει περισσότερο σε μια ομάδα που η υπόθεση γκολ είναι γρίφος για δυνατούς λύτες ειδικά εντός έδρας.

Επί εποχής Νταμπράουσκας τόσο αυτός όσο και ο επίσης key leader της Κ 19 του ΟΦΗ Γιάννης Αποστολάκης εξαφανίστηκαν αγωνιστικά την ίδια ώρα που έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κ19.

Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο Λιθουανός τεχνικός το σίγουρο είναι όμως ότι ο ΟΦΗ κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να αξιοποιεί τα παιδιά από τις υποδομές του που αξίζουν για να ενισχύσει πρώτα το κρητικό στοιχείο στην ομάδα , και δεύτερον για να μην παίρνει κάθε χρόνο μια καραβιά ξένους αμφιβόλου ποιότητας τύπου Τζου για παράδειγμα.

Ο τραυματισμός του κατά συνθήκη σέντερ φορ Τοράλ δίνει μια καλή ευκαιρία στον Νταμπράουσκας στα ματς των πλέϊ άουτ να δώσει τον χρόνο που αναλογεί τόσο στον Θεοδοσουλάκη , όσο και στον Αποστολάκη αλλά και τον νεαρό τερματοφύλακα Μακατουνάκη που συγκαταλέγεται στους 2-3 καλύτερους γκολκίπερ του φετινού πρωταθλήματος της Κ19.