Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Πετράκης: “Είναι μεγάλο κίνητρο για την Κηφισιά το ματς με τον ΟΦΗ”

Ως ένα σημαντικό κίνητρο για την ομάδα του χαρακτήρισε το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ ο προπονητής της Κηφισιάς Γιώργος Πετράκης μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα “Soccerlive.gr” λίγο πριν το αυριανό ματς με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ;

“Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα. Για εμάς είναι σημαντικό που θα παίξουμε ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι, μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας”.

-Πόσο αρνητικό αποτελεί το γεγονός που θα βρεθείτε αντιμέτωποι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε αντίθεση με εσάς;

“Σίγουρα ο αγωνιστικός ρυθμός του ΟΦΗ είναι καλύτερος, όμως και εμείς δώσαμε 2 επίσημα ματς το τελευταίο 20ήμερο και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση .”

-Πως θα πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα σας αυτό το παιχνίδι για να καταφέρει να πετύχει την έκπληξη και να συνεχίσει το θεσμό του κυπέλλου;

“Το κίνητρο της ομάδας είναι μεγάλο όπως όμως και ο βαθμός δυσκολίας. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, ώστε να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

-Πως αισθάνεστε που θα αντιμετωπίσετε μία ομάδα του τόπου σας που σας συνδέουν κιόλας ιδιαίτεροι δεσμοί;

“Είμαι χαρούμενος. Ο ΟΦΗ είναι ένας πολύ μεγάλος και σπουδαίος σύλλογος και εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς”