Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Σαρρής: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Στην έδρα του αγωνίζεται ο Ερμής Ζωνιανών την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα υποδεχθεί για το Χαϊδάρι για την 13η στροφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτό που επιθυμούν άπαντες στο σωματείο είναι να μπορέσουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη μέσα στην έδρα τους, έτσι ώστε να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο «βράχος» της άμυνας των Ζωνιανών, Γιώργος Σαρρής, μίλησε στο PrimeSport για την αναμέτρηση τονίζοντας πώς θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά το γεγονός πώς ο Ερμής αγωνίζεται εντός, είναι θετικό:

«Ένας δύσκολος αγώνας όπως όλους τους άλλους με το θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Με την έλευση του νέου προπονητή έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στο ματς του κυπέλλου τα οποία θέλουμε να συνεχιστούν και στο πρωτάθλημα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα ξεκινώντας από την Κυριακή.»

Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα πάντως, προέρχεται από νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) και κατέχει την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με 15 βαθμούς.

Από την άλλη ο Ερμής του Μηνά Πίτσου, είναι πιο ξεκούραστος καθώς δεν αγωνίστηκε την Κυριακή (“τίμημα” που θα πληρώσει την ερχόμενη Τετάρτη) και είναι στην 16η θέση με 15 βαθμούς.