Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Χατζησεβαστός: «Ο δυσκολότερος όμιλος ο 5ος – Θα έχουμε πλήρη εικόνα για την Αγ. Παρασκευή»

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα του “Α.Ο Πόρος 2012” αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του στον δυσκολότερο όπως χαρακτήρισε 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αγ. Παρασκευή εντός έδρας.
 
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Χατζησεβαστός:
 
Το πρώτο σχόλιο του προπονητή των “μπλε” για την έναρξη της Γ’ Εθνικής αλλά και τον καταρτισμό του προγράμματος.
 
“Το ότι θ’ αντιμετωπίσουμε δυνατές και ιστορικές ομάδες κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για μας”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πόρου. 
 
Χαρακτήρισε ως τον “δυσκολότερο όμιλο” της κατηγορία τον 5ο όπου μετέχει η ομάδα του αλλά και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Κρήτης, ενώ για την εντός έδρας πρεμιέρα με την Αγία Παρασκευή τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συλλέξουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τον αντίπαλο.
 
 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Χατζησεβαστού στο “Α.Ο. Πόρος 2012”: “Καταρχήν ξέρουμε ότι παίζουμε στον δυσκολότερο όμιλο της Γ’ Εθνικής με δυνατές και ιστορικές ομάδες και αυτό κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για μας. Αν έχουμε την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών με τις ομάδες της ίδιας αλλά και παραπάνω κατηγορίας θα είμαστε καλά και θα  πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση για τον πρώτο μας αντίπαλο, την Αγία Παρασκευή, αλλά θα συλλέξουμε στοιχεία, πληροφορίες και θα έχουμε πλήρη εικόνα γι’ αυτήν.