Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δείπνο από την οικογένεια Τζιράκη στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Η οικογένεια Τζιράκη και η εταιρεία Stella Hotels Collection επιβεβαιώνοντας το κοινωνικό της προφίλ, συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα κοντά στον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζοντας ενεργά το μπάσκετ και την ομάδα του ΟΦΗ.
 
Συγκεκριμένα, η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΗΤΣ Α.Ε. που εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους επίσημους χορηγούς και για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2023-2023.
 
Η συνεργασία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ με την εταιρεία Stella Hotels Collection, επισφραγίστηκε με δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα μας η οικογένεια Τζιράκη στο Stella Island, όπου μετά το δείπνο ο όλη η ομάδα παρέδωσε στον Δημήτρη Τζιράκη για την οικογένεια Τζιράκη μια μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες και μια τιμητική πλακέτα, για την έμπρακτη στήριξη που παρέχει η οικογένεια Τζιράκη, όλα αυτά τα χρόνια».
 
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ , Μάνος Σφακιανάκης είπε για αυτή τη ανανέωση συνεργασίας:
 
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Τζιρακη Δημήτρη για το δείπνο και την όμορφη βραδιά που πρόσφερε στην ομάδα μας.
Στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Stella island που πλέον έχει γίνει θεσμός για όλους μας αφού κάθε χρόνο μας υποδέχεται με πλούσια εδέσματα και με πολύ ζεστασιά και αγάπη. Ο Δημήτρης και ο όμιλος Stella hotels είναι πάντα δίπλα μας αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο μας.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε!