Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν άφησε περιθώρια στη Μινωική ο ΠΟΑ

Κάνοντας όλη τη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΟΑ επικράτησε 4-0 της Μινωικής για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΟΑ καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, απέναντι στη Μινωική και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του με στόχο τον τίτλο, υποχρεώνοντας το σύνολο του Μπάμπη Ντάγκινη στην πρώτη της ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Απρόσμενος ο σκόρερ των πρώτων δύο τερμάτων για την ομάδα του Μηνά Πίτσου, με τον Μπάμπη Δαμιανάκη να φροντίζει σε αμφότερες τις περιπτώσεις που βρέθηκε στα καρέ της Μινωικής να την “πληγώσει”, με το 3-0 να έρχεται από τον συνήθη ύποπτο Φώτη Καϊμακαμούδη, ενώ το 4-0 έγινε με πέναλτι του Γιακουμάκη στο 85′.

Μόλις στο 2ο λεπτό και έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρουμπάκη, ο Δαμιανάκης έκανε το 1-0 για τον ΠΟΑ στην “καρδιά” της περιοχής. Στιγμές αργότερα η Μινωική άγγιξε την ισοφάριση, όμως η προσπάθεια του Ανδρεαδάκη, αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του ΠΟΑ, σύμφωνα με τον επόπτη, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, που θεώρησαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος.

Διαφορετικός δημιουργός στο δεύτερο γκολ του ΠΟΑ, αλλά με πανομοιότυπο τρόπο και ίδιο εκτελεστή, ο Κερμενίδης έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή κι αυτή τη φορά με κεφαλιά ο Δαμιανάκης έγραψε το 2-0 στο 20ο λεπτό .

Ο ΠΟΑ είχε θέσει ήδη τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση του στον αγώνα, όμως ο Καϊμακαμούδης φρόντισε να αποβάλλει το όποιο άγχος μπορούσε να δημιουργηθεί στη συνέχεια, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, βγάζοντας την ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο και νικώντας τον Αμπατζή.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Μαρκόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ρουμπάκη στο 50′.

Ο ΠΟΑ στη συνέχεια κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και με δύο από τις αλλαγές του Μηνά Πίτσου να φτάσει στο 4-0, με τον Μπέη να κερδίζει πέναλτι και τον Γιακουμάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, νικώντας τον Αμπατζή από τα 11 βήματα.

ΠΟΑ: Ρουμπάκης Ι., Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Εμ., Παπασπύρος, Κεφαλούκος, Καϊκαμαμούδης, Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης, Ικεότσα

Μινωική: Αμπατζής, Ανδρεαδάκης, Ψαρράς, Τσαμπουράκης, Μαρκόπουλος, Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης Δ., Πατσάκης, Καστελλιανάκης, Κουρουγκιαβούρης Γ., Φραγκούλης