Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν θα πουλήσει τόσο φθηνά το… τομάρι του ο Πόρος

Οι περισσότεροι μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον Πόρο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα, ωστόσο οι “μπλε” έχουν αποδείξει ότι δεν θα πουλήσουν το… τομάρι τους, τόσο φθηνά.

Η ποινή των τριών βαθμών και ο μηδενισμός στην βαθμολογία, έχουν φέρει στο “μηδέν” τον Πόρο, ο οποίος ωστόσο δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα, παρά την απογοήτευση του.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, έχει μέσα στο γήπεδο δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν προέλθει από ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Στο παρελθόν ο Πόρος έχει δείξει ότι μάχεται και αντιστέκεται σθεναρά για την επιβίωση του, όπως ακριβώς συνέβη στον πρώτη του χρονιά στην Γ’ Εθνική, όπου υλοποίησε ένα “θαύμα” και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, όντας με την πλάτη στον τοίχο.

Μία τέτοια αντεπίθεση θα επιδιώξει και τώρα, έχοντας ως όπλο την έδρα του αλλά και τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αναμφίβολα έχουν πικραθεί από αυτό που συνέβη και όσα ακούγονται, δείχνοντας τα διαπιστευτήρια τους εντός των τεσσάρων γραμμών.