Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν συνεχίζει στον Μακεδονικό ο Προβυδάκης

Παρελθόν από την ομάδα του Μακεδονικού ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής

Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας βρίσκεται από σήμερα ο Κώστας Προβυδάκης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Μακεδονικού μετά την λύση του συμβολαίου του, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο σύλλογος του Μακεδονικού.

Πλέον ο Ηρακλειώτης αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τα άκρα της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Προβυδάκη.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ ενίσχυσε τον Μακεδονικό ως θερινή μεταγραφική προσθήκη με σημαντικές περγαμηνές. Ολοκλήρωσε την θητεία του στους «πράσινους» με 9 συμμετοχές (675′), οι 8 ως βασικός, συνεισφέροντας στην θετική πορεία της ομάδας στον α’ γύρο και μέχρι την διακοπή των εορτών, που την φέρνουν πια στην 3η θέση του Α Ομίλου της Super League 2.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κώστα για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!».