Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν τα κατάφερε η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ των… δέκα – Μεγάλη νίκη με ανατροπή και πρωτιά για τα Χανιά!

Τα Χανιά πέρασαν με ανατροπή από το Ηράκλειο

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΧ κατάφερε να φέρει τούμπα μέσα σε λίγα λεπτά το ματς με το Ηράκλειο και να είναι η νικήτρια και πρωτοπόρος στον Κρητικό όμιλο επικρατώντας με σκορ 1-2 εκμεταλλευόμενα πλήρως το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Στο 28′ ο Καλογιαννάκης έκανε το σουτ εντός περιοχής, απέκρουσε ο Σοφιάκης και στην επαναφορά ο Ψαρολογάκης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ!

Τελικά το Ηράκλειο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ψαρολογάκη με σουτ μετά από σέντρα του Βγόντζα στο 40′!

Το γκολ ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Το Ηράκλειο μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και απείλησε με τον Μαυρογιάννη να σουτάρει και τον Σοφιάκη να αποκρούει σε κόρνερ στο 48′!

Δέκα λεπτά αργότερα το Ηράκλειο έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Τζιράκη για χτύπημα στον Γεωργιακάκη.

Στο 62′ τα Χανιά απείλησαν με τον Χαϊδεμενάκη μετά από πρώτη κεφαλιά παίκτη των φιλοξενούμενων με την μπάλα να φεύγει εκτός.

Στο 67′ ο Γεωργιακάκης φάνηκε απειλητικός καθώς πάτησε περιοχή, κέρδισε και τις κόντρες αλλά πριν σουτάρει τον πρόλαβε και τον έκοψε ο Αλεξανδράκης.

Τελικά η πίεση των φιλοξενούμενων έφερε αποτέλεσμα καθώς ο Γεωργιακάκης με ένα πολύ όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 77′!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό ο Ταπανάρης “γύρισε” το ματς για τα Χανιά στο 81′ με σουτ!

Στα εναπομείναντα λεπτά το Ηράκλειο προσπάθησε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος με τα Χανιά να παίρνουν το μεγάλο διπλό και την πρωτιά:

Συνθέσεις:

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Αλεξανδράκης, Ζουραράκης, Ντελής, Βγόντζας, Μενεγάτος (84′ Χατζηκυριάκος), Τζιράκης, Μαυρογιάννης, Κουντούρης, Κωστάκης, Καλογιαννάκης (68′ Αδαμάκης), Ψαρολογάκης (56′ Βαρδάκης)

Μικτή Κ16 ΕΠΣΧ: Σοφιάκης, Νταμαδάκης, Καυκαλάς, Λουπάσης, Κοντέκας, Διγενάκης, Βέρδος, Περάκης, Ταπανάρης, Γεωργιακάκης, Τσιριτάκης

Έπαιξαν ακόμη: Λάινας, Χαϊδεμενάκης, Νησιούδης