Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν τα κατάφερε ο Ρεθυμνιακός νέα ήττα από τον Άρη Πετρούπολης

Όλοι στο «στρατόπεδο» του Ρεθυμνιακού, γνώριζαν πριν την έναρξη της απογευματινής αναμέτρησης στην Σοχώρα, ότι η αποστολή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Κόντρα σε έναν εκ’ των πρωτοπόρων, με την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα και με κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα ποιοτικό σε επίπεδο μονάδων ρόστερ, τα πράγματα δεν θα ήταν και τόσο εύκολα. Και όμως τα νεανικά «δελφίνια» δεν δίστασαν, δεν προβληματίστηκαν, δεν έδειξαν στοιχεία… αποδοχής της μοίρας τους. Αντίθετα η… μοίρα τους, είναι να παλεύουν κάθε ματς ξεχωριστά και με όσες δυνάμεις διαθέτουν.
Έτσι και έγινε στο ματς του γηπέδου του περιφερειακού, όπου οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση για την βαριά ήττα της περιπετειώδους προηγούμενης Κυριακής στην Καισαριανή, «κοίταξαν στα μάτια» των αντίπαλο τους Άρη Πετρούπολης και τον οδήγησαν σε μια αγχωτική νίκη 0-1, που ήταν «εύθραυστη», μέχρι και το τελευταίο από τα 7 λεπτά της καθυστέρησης που κράτησε ο Χανιώτης ρέφερι Κουκουλάκης στην συνάντηση.
Και όμως στις καθυστερήσεις, αυτές όμως του πρώτου ημιχρόνου ήταν που η Αθηναϊκή ομάδα πέτυχε το υπέρ-πολύτιμο τέρμα που τις χάρισε την 3η φετινή νίκη της και την διατήρησε στην κορυφή.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Τσουπάκη πήρε πάντως το χειροκρότημα σήμερα το απόγευμα στην Σοχώρα γιατί απλά δεν λογάριασε εμπειρία, ισχύ, ποιότητα και προγνωστικά. Λίγο έλειψε στην διπλή ευκαιρία του 9 με Σηφακάκη και Λαμπίρη να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να το διαχειριστεί στην συνέχεια και ουσιαστικά απειλήθηκε μόνο στο 16 από τον 36χρονο Νιγηριανό «σουπερλιγκάτο» Αμπιόλα Ντάουντα που «σέρβιρε» το γκολ στο 45+2 στον Τσιλιγκίρη, όμως από εκεί και πέρα δεν φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Κόλλα να επιχειρεί από πλάγια αριστερά, αλλά να βρίσκει τα… γάντια του Γιώργου Τζελέπη ως πλήρη και αποτελεσματική αντίδραση.
Ο Ιστορικός «έκλεισε» του φιλοξενούμενους στο τελευταίο 20λεπτο κάτω από τον χώρο του κέντρου, όμως χρειαζόταν ενδεχομένως πιο «καθαρό μυαλό» για να φέρει… «τούμπα» την κατάσταση. Πάντως οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι μπορούν και σε μια αναμέτρηση για «γερά νεύρα» και με… αρκετά νεύρα θα μπορούσαν να έχουν κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις.

Ρεθυμνιακός (Ανδρέας Τσουπάκης): Τζελέπης, Πρινιανάκης(84′ Μετά), Λαμπίρης, Κώτσιος, Κουκουράκης, Μεργέμογλου(84′ Τζωρτζινάκης), Κωστάκης(63′ Σωπασής), Γαβαλάς(63′ Χαλκιαδάκης), Πολύζος, Ντότης, Σηφακάκης(63′ Γκιόκας).

Άρης Πετρούπολης (Νίκος Παντέλης) :Παχατούρας, Ραυτόπουλος (46’ Μουστάκης), Τσουλφατσίδης (53’ λ.τ. Μενάϊ), Ντόη, Ανδρέου, Γκοτσούλιας, Σκεντεράϊ, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης (76’ Βλαχομήτρος), Τσιλιγκίρης (76’ Δρίκος), Ντάουντα (86’ Κόλλας).