Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν υπήρξε νικητής στην Λαμία – Κερδισμένος από την ισοπαλία ο ΟΦΗ (Video)

Δεν χάρηκε κανείς στην Λαμία – Μεγάλος νικητής ο ΟΦΗ που παρέμεινε δέκατος

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Super League στο «Αθανάσιος Διάκος» και δεν…τρελαίνονται με το βαθμό που έριξαν στο σακούλι σε ένα κομβικό ματς, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επιχειρούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ, κυρίως με γεμίσματα προς την περιοχή, χωρίς όμως να καρδιοχτυπήσουν τον πορτιέρο (Σούλης) της ηπειρώτικης ομάδας.

Στο 12΄σέντρα σουτ του Ντε Βινσέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Σούλης, ενώ ένα λεπτό αργότερα (13΄) γυριστό σουτ του Γιακουμάκη από θέση βολής κατέληξε άουτ σε δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ στο 29΄με την κορυφαία – μέχρι εκείνη την ώρα – φάση του αγώνα.

Δοκάρι ο Παντελάκης
Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ και ο Παντελάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημιχρόνου ο Καραχάλιος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Προβάδισμα (1-0) με τον Μπεχαράνο
Η Λαμία βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 66΄. Μετά από κόρνερ ο Μπεχαράνο με προβολή νίκησε τον Σούλη και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους.

Αυτογκόλ ο Κορνέζος (1-1)
H απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 74΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και ο Κορνέζος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-1).

Στο 78΄ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να πετύχει την ολική ανατροπή, όταν ο Σταματελόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας και σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Με το βαθμό της ισοπαλίας που έριξαν στο σακούλι η Λαμία παραμένει με 10 βαθμούς στην 13η θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο ΠΑΣ βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι και ισοβαθμεί με ΟΦΗ και Λεβαδειακό στους 11 βαθμούς.

Ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μορέιρα, Γκοράνοβ, Μανούσο, Τζανδάρη, Βασιλακάκη.

ΛAMIA (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88΄Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65΄Σλίβκα), Μανούσος (84΄Μπάμπης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17΄Σταματελόπουλος) (86΄Μπαλάν), Παμλίδης.

Πηγή: sdna.gr