Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεύτερη σερί νίκη για Ποσειδώνα 1-0 τις Μοίρες!

Ο Ποσειδώνας πέτυχε την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ επικρατώντας με 1-0 της ΑΕ Μοιρών στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τον Ποσειδώνα να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο μέρος όπου κατάφερε να προηγηθεί και ουσιαστικά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Στο 15′ από σέντρα του Καουκάκη ο Βερούσι με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το συγκρότημα του Νικόλα Σουτζή είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Δρίτσα, Καουκάκη και Θεοδωράκη. Στο 38′ ακυρώθηκε γκολ του Καουκάκη για το οποίο οι άνθρωποι του Ποσειδώνα διαμαρτυρήθηκαν. 

Στην επανάληψη οι Μεσσαρίτες ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν βρίσκοντας απέναντι τους έναν καταπληκτικό Κασσαπάκη, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 50′ ο Μεντουδάκης είχε χαμένη ευκαιρία, ενώ στο 68′ ο Κασσαπάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Πηρουνάκη. Στο 89′ ο Πηρουνάκης με σουτ απείλησε αναγκάζοντας τον πορτιέρο του Ποσειδώνα σε εκπληκτική επέμβαση. 

Οι συνθέσεις:

Ποσειδώνας (Νίκος Σουτζής): Κασσαπάκης, Βερούσι, Νικηφόρος, Παππάς , Κοζυράκης, Πλατοκούκης , Ασλαμαντζίδης (68′ Ντελάκης), Καπιζιώνης (80′ Συμιανάκης), Καουκάκης, Δρίτσας, Θεοδωράκης (73′ λ.τρ. Φουλεδάκης)
 
Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδαλης, Χαλκιαδάκης,(46′ Φραγκιαδάκης Γ.) Πολυμερίδης (46′ Κυριακάκης), Παπαδομανωλάκης, Ιερωνυμάκης, Τσακάνι, Μεντουδάκης, Καρταλιανάκης (80 Σκαρπέδας), Κιόρι, Σφυριδάκης (70′ Φανουρακης), Πηρουνάκης