Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημιουργεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου ο ΠΟΑ

Σημαντική κίνηση από τους Ατσαλενιώτες…

Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε ότι δημιουργεί γυναίκειο τμήμα ποδοσφαίρου. Το ιστορικό σωματείο ενημέρωσε ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν σήμερα, ενώ η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για τις 18 του μηνός, στις 4 το απόγευμα. Στη νεοσύστατη ομάδα μπορούν να εγγραφούν κορίτσια ως 14 ετών.

Η σχετική ενημέρωση: «Μεγαλώνει περισσότερο η οικογένεια του Π.Ο.Α,  έναρξη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου! Εγγραφές από σήμερα 13/9 και έναρξη προπονήσεων στις 18/9 στις 16:00 το απόγευμα!

Το ποδόσφαιρο σαν άθλημα ανεξαρτήτως φύλου μπορεί να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, έντονες στιγμές και μεγάλες απογοητεύσεις, συναισθήματα που εναλλάσσονται συνέχεια. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του αθλήματος και ο λόγος που το καθιστά το δημοφιλέστερο άθλημα πάνω στον πλανήτη.

Η ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών από τους διεθνείς θεσμούς διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου (F.I.F.A., U.E.F.A.) ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης του αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γυναικείος πληθυσμός αποτελεί το σημαντικότερο και μεγαλύτερο κοινό. Η σημαντική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι επίσης αξιοσημείωτη. Μέσα από την παρουσία κοριτσιών σε ακαδημίες αγοριών, όπως και οι αγώνες γυναικείων ομάδων με αγόρια βοηθάει στην αλλαγή στερεοτύπων και προκαταλήψεων μερίδας ποδοσφαιρικών παραγόντων, γονέων, ακόμα και ποδοσφαιριστών.

H ακαδημία του Π.Ο.Α. ως μία διαχρονική δύναμη στο παιδικό ποδόσφαιρο που συνεχώς αναπτύσσεται, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το κορίτσια έως 14 ετών που αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, θέλοντας να συμβάλλει από την πλευρά της ενεργά στην ανάπτυξη του αθλήματος!!!

Αν είσαι κορίτσι και σου αρέσει το ποδόσφαιρο έλα στην οικογένεια του Π.Ο.Α. Σε ένα θετικό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία να εξελίξεις τις επιδεξιότητες σου!!!

 Για κορίτσια έως 14 ετών!!

Προπονήτριες:

Νικολ Ριμπάνσκα και Νάσια Πέϊου

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με δύο σπουδαίες κυρίες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η Νικόλ Ριμπάνσκα, διεθνής παίκτρια της Εθνικής Σλοβακίας και η Νάσια Πέϊου, παίκτρια του ΟΦΗ , αναλαμβάνουν να μυήσουν τις νεαρές αθλήτριες της ακαδημίας μας, στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας, γεμάτη  ταμπεραμέντο κι ενσυναίσθηση!!!!».