Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος στο Γιούχτας- Διαγόρας, Ντάουλας στο Ιωνικός- Χανιά

Έγιναν γνωστοί την Πέμπτη το μεσημέρι οι διαιτητές που ορίστηκαν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

Στην αναμέτρηση του Γιούχτα με τον Διαγόρα που θα γίνει στις 4 μ.μ στο Βουζουνεράκειο διαιτητής θα είναι ο Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες με βοηθούς του τους Πάγκαλο και Φραγκιαδάκη από το Λασίθι, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Μόσχου επίσης από το Λασίθι.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι του Ιωνικού με τα Χανιά που θα γίνει στις 8 μ.μ  θα σφυρίξει ο Ντάουλας από την Δυτική Αττική με βοηθούς του τους Καλαμπόκη από την Αιτωλοακαρνανία και Τριαντάφυλλο από την Κορινθία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλιάγας από την Δυτική Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 

3.15 μ.μ 

Ολυμπιακός Β΄- Ηλιούπολη: Κοκόρης (Αρκαδίας), Πλάκας (Δυτικής Αττικής), Μανουράς (Δυτικής Αττικής), 4ος: Tζαμουτζαντώνης (Χίου)

4 μ.μ 

Καλλιθέα- Παναχαϊκή: Bλάχος (Ανατολικής Αττικής), Πσύλος (Δυτικής Αττικής), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 

4 μ.μ 

Γιούχτας- Διαγόρας: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος: Mόσχου (Λασιθίου)

Τηλυκράτης- Αιγάλεω: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Ζούλης (Αχαϊας), Μπαλαχούτης (Πειραιά), 4ος: Kομίνης (Θεσπρωτίας)

Παναθηναϊκός Β΄- Καλαμάτα: Κουκούλας (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Σούζας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Mπαίρακτάτης (Αθηνών)

8 μ.μ 

Ιωνικός- Χανιά: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος: Aλιάγας (Δυτικής Αττικής)