Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακάκης: “Ξεκινάμε επιτέλους τους αγώνες μπαράζ – Η κλήρωση δεν ήταν καθόλου ευνοϊκή για εμάς””

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τάκη Διακάκη στο Primesport.gr

Ώρα μπαράζ για τον Γρανίτη, ο οποίος φιλοξενείται αύριο, Τετάρτη (24/5), από τον Ερμή Ζωνιανών στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στον Γρανίτη είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Αθανασιάδη από τον τελικό του Κυπέλλου.

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Τάκης Διακάκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν άτυχη στην κλήρωση καθώς δίνει τρία παιχνίδια εκτός έδρας στα πρώτα τέσσερα που θα διεξαχθούν εντός δέκα ημερών.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Γρανίτη:

“Ξεκινάμε επιτέλους αύριο τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και στην πρεμιέρα παίζουμε εκτός έδρας με τον Ερμή Ζωνιανών σε ένα ματς με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω του ότι διαθέτει μια πολύ αξιόλογη ομάδα αλλά και πολύ δυνατή έδρα.

Σίγουρα για να ελπίζουμε στο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να μπούμε στην τριάδα θα πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς για μας η κλήρωση των αγώνων δεν ήταν καθόλου ευνοϊκή καθώς στους 4 πρώτους και συνεχόμενους αγώνες που διεξάγονται μέσα σε 10 μέρες έχουμε τρία ματς εκτός έδρας ενώ και κάθε αντίπαλος που παίζουμε έχει ρεπό πριν από εμάς και έρχεται ξεκούραστος. 

Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και στις 3 κρητικές ομάδες που θα μπούμε σ αυτή την δύσκολη και επίπονη διαδικασία των μπαράζ.”