Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακάκης: “Το πιο δύσκολο και καθοριστικό ματς κόντρα στο Ηράκλειο”

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο τεχνικός της Κ16 των Χανίων για το ματς με το Ηράκλειο

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ υποδέχεται την αντίστοιχη των Χανίων στο Ατσαλένιο αύριο, Τετάρτη (22/3), σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση όσο αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Primesport.gr θα μεταδώσει live την σημαντική αναμέτρηση, για την οποία μίλησε ο προπονητής των Χανίων, Τάκης Διακάκης, τονίζοντας ότι είναι το πιο δύσκολο και καθοριστικό ματς για την ομάδα του.

Οι μονομαχίες των Μικτών της ΕΠΣΗ κόντρα στις αντίστοιχες των Χανίων από το Primesport.gr! (Videos)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Διακάκη στο Primesport.gr:

“Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την μικτή Ηρακλείου στο πιο δύσκολο αλλά και πιο καθοριστικό ματς στην προσπάθεια μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δυστυχώς την φετινή χρονιά απ’ ότι ξέρουμε θα προκριθεί μόνο μια ομάδα από τον όμιλο μας κάτι που δίνει μεγάλο προβάδισμα στον αντίπαλο μας αφού μας είχε κερδίσει μέσα στα Χανιά με 3-4 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε ένα συγκλονιστικό ματς που ήταν διαφήμιση του Κρητικού ποδοσφαίρου.

Ξέρουμε την δυναμική της Ηρακλειωτικης ομάδας που πάντα πρωταγωνιστεί και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα λόγω της ποιότητας του αντιπάλου αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε σπουδαία πράγματα στο γήπεδο στην καλή μας μέρα άλλωστε δεν ήταν τυχαία η κατάκτηση της τρίτης πανελλήνιας θέσης από την συγκεκριμένη ομάδα την περσινή σαιζόν.

Για μας η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να περάσουμε και πιστεύω ότι τα παιδιά μας θα δώσουν τα πάντα για να την κατακτήσουμε.

Δυστυχώς ερχόμαστε με μια πολύ σημαντική απώλεια του αρχηγού μας, Στέλιου Σελινιωτάκη, ο οποίος στο ματς με το Λασίθι έπαθε ρήξη Χιαστού αλλά αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε να του αφιερώσουμε την νίκη.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα ωραίο ματς όπως στον πρώτο γύρο και φεύγοντας από το γήπεδο να είμαστε όλοι περήφανοι για τα νεαρά Κρητικοπουλα μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος.”