Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διγκόζης: “Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα που θα έρθουν είναι φανταστικά για την ποδοσφαιρική Ιεράπετρα”

Δείτε τι δήλωσε για το ματς με τον Ηρόδοτο ο τεχνικός του ΟΦΙ

Ο ΟΦΙεράπετρας κατάφερε να επικρατήσει στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο 0-1 στη Νέα Αλικαρνασσό και να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2022.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΟΦΙ, Άγγελος Διγκόζης, προχώρησε σε δηλώσεις μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πορεία, για την δουλειά που κάνουν από τις 28 Αυγούστου μέχρι σήμερα.

Μόνο συγχαρητήρια και μπράβο μπορώ να πω σε αυτά τα παιδιά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.

Εύχομαι και πιστεύω κάποια αρκετά θέματα που έχουμε την καινούργια χρονιά να λυθούν και να πάμε πιο ήσυχα, πιο ήρεμα για να κάνουμε μία πολύ χρονιά και να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Νομίζω ότι το σημερινό ματς κρίθηκε στην θέληση των ποδοσφαιριστών, όπως έχουν και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, στην διαχείριση γιατί τα παιδιά διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά το παιχνίδι.

Εάν δεν κάνω λάθος ο αντίπαλος είχε μόνο μία τελική μέσα στο παιχνίδι, εμείς είχαμε τρεις- τέσσερις ευκαιρίες, που αν ήμασταν λίγο πιο πολύ προσεκτικοί μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ.

Εντάξει δεν τα καταφέραμε, κρατήσαμε το μηδέν για τέταρτο παιχνίδι στα επτά.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές να έχουν υγεία, είναι μία μεγάλη νίκη και μία πάρα πολύ καλή πορεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κάνουμε τους Ιεραπετρίτες και την πόλη της Ιεράπετρας πολύ χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα που θα έρθουν είναι φανταστικά για την ποδοσφαιρική Ιεράπετρα και εύχομαι σε όλους υγεία και όλα τα όνειρα τους να πραγματοποιηθούν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρόδοτο για την φιλοξενία, να είναι καλά οι άνθρωποι να έχουν και εκείνοι υγεία, καλές γιορτές και να καταφέρουν να πετύχουν και εκείνοι τους στόχος τους.”