Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διπλό με ανατροπή για την Κ15 του ΟΦΗ στην Τρίπολη (1-3)

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ15 του ΟΦΗ, η οποία, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ, επικράτησε με 1-3 της αντίστοιχης του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Δουρή να σουτάρει εύστοχα εντός περιοχής.

Η ομάδα του Π.Πετρά  ισοφάρισε στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, ενώ στο 35’ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Τσομπανίδη να έχει απάντηση στο σουτ του Ματθαιάκη.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 40ο λεπτό, με τον Ασμαριανάκη να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των Αρκάδων.

Στο 62’, μετά από ωραία συνεργασία των Στάβρε και Ρυακιωτάκη, ο Κλάδος έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-3.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και τέταρτο γκολ, με τον Πετούση να εκτελεί απευθείας φάουλ και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, με το 1-3 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (78’ Καλαϊτζής), Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (72’ Μαριετάκης), Πετούσης, Καραγιάννης, Ματθαιάκης (40’ Στάβρε), Μολυμπάκης (55’ Κλωνάρης).