Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διπλό στη Νέα Σμύρνη για την Κ15 του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου (0-2)

Με σκόρερ τους Κοζυράκη και Αντωνακάκη, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, για την 21 αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δημιούργησε ευκαιρίες, με κορυφαίες τις προσπάθειες των Αντωνακάκη (15’) και Χέιλυ (20’), με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν πάνω στην γραμμή τέρματος και στις δύο περιπτώσεις.

Οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες (0-0) στα αποδυτήρια για το α’ ημίχρονο, ενώ το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 61ο λεπτό με τον Κοζυράκη. Μετά από ωραία ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος έκανε το σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 68’ ο Αντωνακάκης πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ εντός περιοχής διπλασίασε τα γκολ για την Κ15 του ΟΦΗ, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έφτασε δυο φορές (77’, 81’) κοντά στο 0-3, με τον Γαλανό να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει.

Κ15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Λαγουδάκης, Χέιλυ, Λυγεράκης, Καινουργιάκης, Ακουμιανάκης, Κλάδος (50’ Κοζυράκης), Πετούσης (63’ Γαλανός), Αντωνακάκης (70’ Μαχλάς), Ασμαριανάκης (70’ Καλαϊτζής), Κασσαπάκης (50’ Κοντόπουλος).