Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμικό πέρασμα από τα Μάλια για τον ΑΟΤ – “Καθάρισε” στο δεύτερο μέρος!

Πέρασε και από τα Μάλια ο ΑΟΤ

Εύκολο απόγευμα είχε στα Μάλια ο ΑΟΤυμπακίου καθώς επικράτησε με σκορ 0-4 και έδειξε έτοιμος να δώσει και τις τελευταίες του μάχες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πολλές φορές, όμως η μία και μοναδική στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν εκείνη που “ξεκλείδωσε” το ματς για την ομάδα του Τυμπακίου και στην επανάληψη, που ήταν αποτελεσματική έφτασε σε διαστάσεις θριάμβου και στο τελικό 0-4 κόντρα στον ΠΑΝΟΜ που δεν κατάφερε να φανεί υψηλό εμπόδιο για τους πρωτοπόρους!

Ο ΑΟΤ στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε την υπεροχή αλλά χωρίς να φανεί απειλητικός για την εστία του ΠΑΝΟΜ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 20’  με ένα διαγώνιο σουτ από τον Χαϊντίνι, να περνάει λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα κοντινό σουτ του Παπανδρέου, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκέγκα, ενώ στο 40′ μετά από κόρνερ του Κουρουθιανάκη, η κεφαλιά του Παπανδρέου πέρασε άουτ!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μεταξάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουρουθιανάκη να κάνει το 0-1 και να οδηγήσει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια!

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΑΟΤ μπήκε με την… φόρα του 0-1 και βρήκε δεύτερο τέρμα μόλις στο τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους με τον Χαϊντίνι μετά από πάσα του Στεφανάκη!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βρίσκουν δίχτυα και έκαναν το 0-3 με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τον Μεταξάκη με εύστοχο πλασέ!

Στο 75′ ήταν η σειρά του Σαμούσκα να χρηστεί σκόρερ και να κάνει το 0-4 με πλασέ από την δεξιά πλευρά.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 0-4 να μείνει μέχρι το τέλος και τον ΑΟΤυμπακίου να πανηγυρίζει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Α1 ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΟΜ: Γκέγκα, Κόκκινος Ι., Μαυρίδης, Κατσούλης, Διαμαντάκης, Κόκκινος Α. Νικητόπουλος, Ρούκα, Πατούνας, Αντεμισάρης, Ξυλούρης Μ.

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Δουλγεράκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι, Παπανδρέου, Μεταξάκης, Λούσι, Παραθύρας, Σαβουιδάκης