Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύο αγωνιστικές στον Ζερβινιό για χειρονομία στη κερκίδα – Δεν παίζει με ΟΦΗ

Ο Ζερβινιό τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League με δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δύο αγωνιστικές επέβαλε στον Ζερβινιό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Ο Ιβοριανός επιθετικός είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει χειρονομία προς τους οπαδούς των «πράσινων». 

‘Έτσι ο Ζερβίνιο δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με ΟΦΗ

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν με την από 24-10-2022 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων πειθαρχική παράβαση (1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, παρ. 2 περ. α’, παρ. 5 περ. στ’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.